Tel: +31 (0)72 509 2528

Vakantiehuis 4-personen aangepast (mindervaliden)

Geplaatst door op Dez 8, 2011 in Ferienwohnungen

Dit vakantiehuis is speciaal aangepast voor gasten met een beperking (handicap). Zo is de woonkamer met open keuken voorzien van een in hoogte verstelbare werkblad en op zithoogte geplaatste combimagnetron.  De ruime badkamer met douche is voorzien van zitmogelijkheid en in hoogte verstelbare wastafel. Apart is er een verstelbaar toilet met steunbeugels aan de zijkant. De slaapkamer op de begane grond is uitgerust met twee 1-persoons verstelbare bedden met hoge zijranden. In deze slaapkamer bevindt zich tevens een lift met steun om een transfer te vergemakkelijken.
De slaapkamer op de verdieping is voorzien van twee 1-persoons bedden.

Deze vakantiehuis is gelegen aan de verharde weg en bevindt zich vooraan op het park.
De drempels zijn aangepast bij de voordeur, op de begane grond en bij de openslaande deuren naar het terras.